fbpx

Everythingbeers.com

Laten we jullie meenemen op een reis door Craft Beer Universe. Wij pionieren voor jullie door het landschap der Rangers met finesse en uitermate zorg uitgezocht om zo een exclusief assortiment aan te bieden. Reis met onze Voyager mee en laat ons weten welke stars tot jullie favorieten behoren. 

Get social:

What to try?

Bandwagon 424
Baxbier Brewery

Uwe Hooggijt III
Hooglander & De Natte Gijt

Gymir the Troll Awakens
Walhalla Craft Beer & Rock City Brewing

First Light
Devil’s Peak Beer Company

Dr Noormann
Anderson’s Craft Beer

a
Beer Community

Everythingbeers.com

Kerstpakketen

5 redenen om dit tegekke bierpakket te kopen

De kerst staat weer voor de deur en wat is er nu leuker (en lekkerder) dan een bierpakket cadeau te geven (of gewoon jezelf cadeau te doen) met crafts van microbrouwers die je vast en zeker nog niet geproefd hebt. Dat vinden wij ook en daarom bieden wij deze tegekke kerstpakketten aan.

Het is pas écht kerstmis wanneer het bier geopend op tafel gezet wordt.

Wij bieden de mogelijkheid aan om zelf je bierpakket samen te stellen met crafts uit ons assortiment. Wil je je liever laten verrassen, dan maken wij een verrassingspakket voor je. Geef in dat geval je voorkeuren van smaak aan ons door. Dit zijn volgens ons de 5 redenen om een pakket voor je vrienden, family of jezelf te bemachtigen:

 • Je geeft crafts van microbrouwerijen cadeau die nog vrij onbekend zijn. Bij Everythingbeers.com zijn we op zoek naar nieuwe microbrouwerijen met hun crafts die ieder hun eigen verhaal vertellen en deze op een bijzondere manier te presenteren.
 • Artistieke, kleurrijke, fleurige flesjes voor een feestelijke gift. Kerstmis staat in het teken van festive activiteiten en samen zijn met je familie en geliefden. Deze kleurrijke flesjes zijn daar een goede aanvulling op.
 • Excellente smaakbeleving. De crafts in ons assortiment zijn met oog op smaakbeleving en hoge kwaliteit uitgekozen. Ontdekt aroma’s die je nog niet eerder hebt geproefd. Weet jij je nieuwe favoriete craftbier te vinden?
 • Door de hoge mate van exclusiviteit is het gewoon heel erg uniek om dit cadeau te geven, maar nog leuker om te ontvangen.
 • Je kunt de pakketten zelf naar wens samenstellen of ervoor kiezen dat wij een verrassingspakket voor je samenstellen. Kies voor de smaken die jij het lekkerst vind of juist nieuwe om mee te experimenten.
 • Hebben wij jou weten te overtuigen en wil je weten wat je moet doen om dit tegekke pakket te bemachtigen? Stuur ons een email met je wensen naar sales@everythingbeers.com en wij gaan graag voor je aan de slag.

  Stay tunes for more beer!

  POST A COMMENT

  Welkom bij

  Ben je 18 jaar of ouder?

  Always enjoy responsibily.