Everythingbeers.com

Laten we jullie meenemen op een reis door Craft Beer Universe. Wij pionieren voor jullie door het landschap der Rangers met finesse en uitermate zorg uitgezocht om zo een exclusief assortiment aan te bieden. Reis met onze Voyager mee en laat ons weten welke stars tot jullie favorieten behoren.Β 

Get social:

What to try?

Cascadian Dark Ale
Vet & Lazy

V-IPA
VandeStreek Bier

Bandwagon 419
Baxbier Brewery

Kaapse Maria
Kaapse Brouwers

Mango Warrior
Jelster Bier

  • No products in the cart.
Image Alt

Levering & Retour

Levering

Wanneer je een bestelling gedaan hebt, dan streven wij ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk op de door jou uitgekozen bestemming geleverd zal worden op de transportmanier die bij jou past. Wil je de bestelling zelf komen ophalen, dan zal het afhaalmoment in overleg plaatsvinden.

Kies de leveringsmogelijkheid die bij jou past

Wij willen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken en daarbij ook persoonlijke service aanbieden. Daarom bieden wij een aantal keuzes aan met betrekking tot je bestelling:

  • Verzenden
  • Bezorgen
  • Afhalen op afspraak

Verzenden

Wanneer je een bestelling gedaan hebt en je hebt gekozen voor verzenden, dan wordt je bestelling geleverd door DHL Parcel. Wij maken jouw bestelling verzendklaar op dagelijkse basis en wanneer deze door DHL Parcel verzonden wordt ontvang je van ons een email met daarin de Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Bij een bestelling boven de €75,- wordt deze geheel gratis bij je thuisbezorgd. Bedraagt je bestelling minder dan €75,- dan betaal je €6,75 verzendkosten.

Bezorgen

Wanneer jij kiest voor het persoonlijk bezorgen van jouw bestelling op de door jou aangegeven bestemming, dan doen wij dat op donderdagavond. Het tarief wordt bepaald door het postcodegebied waarin je woonachtig bent.

Ben je woonachtig in de postcodegebieden 6287, 6351, 6353, 6369, 6419 en 6422
dan bezorgen wij jouw bestelling op donderdagavond tegen een vergoeding van €2,50.

Ben je woonachtig in de postcodegebieden 6271, 6281, 6291, 6294, 6295, 6286, 6289, 6372, 6411, 6416, 6417, 6418, 6465, 6466 en 6467
dan bezorgen wij jouw bestelling op donderdagavond tegen een vergoeding van €3,75.

Afhalen

Wanneer je jouw bestelling wilt komen afhalen dan laten wij je per mail weten wanneer je pakket klaar staat om afgehaald te worden. Je kunt het pakket gratis afhalen in Simpelveld. Vergeet niet om je ID-kaart mee te nemen πŸ˜‰

Overige verzoeken

Heb je een ander verzoek welke hierboven niet vermeld staat, laat het ons weten!

Betalingen

Wij vinden het belangrijk dat je gemakkelijk en veilig kunt betalen in onze webshop. Dit kun je doen via iDEAL, Paypal, Credit Card of Apple Pay. In onze webshop betaal je in een beveiligde (https)omgeving, welke je kunt herkennen aan het slotje (certificaat) in de browserbalk.

Verpakking en materialen

Wij willen dat er tijdens het verzenden niets misgaat met je bieren, dus pakken wij jouw bestelling stevig en zorgvuldig in. Wij maken gebruik van tussenschotjes en opvulling zodat uiterste stevigheid geboden wordt. Gaat er onverhoopt toch iets mis met de bestelling, verstuur dan een email naar sales@everythingbeers.com. Voor de verzendingen gebruiken wij momenteel dozen waarin 12 bieren passen. Bestel je dus 13 of meer bieren dan worden hiervoor 2 dozen gebruikt.

Retourneren

De bieren die je bij Everythingbeers.com koopt zijn met liefde gebrouwen door brouwers met ieder hun eigen verhaal. Wij willen dat verder uitstralen naar onze klanten toe op een snelle, veilige manier met een hoog servicegehalte. Soms kan het voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent met je bestelling. Wij willen onze service graag verbeteren, dus laat ons dan ook vooral weten via sales@everythingbeers.com waarom je ontevreden bent, zodat wij er alles aan kunnen doen om met een oplossing te komen.

Garantie

Op alle producten die je bij ons koopt heb je 14 dagen garantie vanaf het moment van plaatsen van je bestelling. Krijg je een product toegezonden welke niet in perfecte staat blijkt te zijn, dan krijg je afhankelijk van het artikel en het probleem, een vervangend artikel of het aankoopbedrag teruggestort.

Wat moet je doen?

Laat ons per email weten wat de reden is van de retourmelding onder vermelding van het bestelnummer, je naam en adresgegevens. Mocht er iets kapot zijn gegaan tijdens het verzenden stuur ons dan ook altijd even een foto mee. Na ons akkoord krijg je instructies hoe te retourneren. Pakketten kun je verzenden naar het volgende adres:

Everythingbeers.com
Diddenstraat 35
6369 CR Simpelveld
Nederland

Voorwaarden

Alle bieren die je terugstuurt dienen in originele verkoopstaat te verkeren. Uitgezonderd hierop zijn de bieren die schade hebben opgelopen tijdens het verzenden van de bestelling. Wanneer de bieren niet in de staat verkeren waarin ze geleverd zijn, dan behouden wij het recht om een vergoeding voor de schade in te houden op het bedrag dat we aan je terugbetalen.

Terugbetaling

De betreffende bedragen worden zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de herroeping teruggestort op jouw rekening. Houd rekening met eventuele verwerkingstijd van banken (5 dagen) en credit card betalingen (14 dagen). Kosten die gemaakt worden betreffende het retourneren van de producten nemen wij niet voor onze rekening.


Versie: 1-3-2021