fbpx

Everythingbeers.com

Laten we jullie meenemen op een reis door Craft Beer Universe. Wij pionieren voor jullie door het landschap der Rangers met finesse en uitermate zorg uitgezocht om zo een exclusief assortiment aan te bieden. Reis met onze Voyager mee en laat ons weten welke stars tot jullie favorieten behoren. 

Get social:

What to try?

Imagine Demons: Demon
Happy Demons Craft Beer

FWIW
Spartacus Brewing

Vermont Connection
Norm Brewing

12
Trappist Westvleteren

Dwarsligger
Brouwerij Vals Plat

spaar voor gratis bier

Proef & Spaar

Welkom bij het Everythingbeers.com Proef & Spaar puntenprogramma: Jouw sleutel tot bieravontuur.

Ontdek de Smaak van Beloning

Bij ons Proef & Spaar puntenprogramma combineren we jouw liefde voor bier met fantastische beloningen. Of je nu een fervente bierliefhebber bent of gewoon geniet van een koude pint op zijn tijd, ons programma biedt jou de kans om punten te sparen en geweldige prijzen te verdienen.

Hoe werkt het Proef & Spaar puntenprogramma?

  1. Doe automatisch mee: Het is eenvoudig en gratis om mee te doen. Je krijgt automatisch punten op je bieraankoop. Voor elke € 10 aan bier ontvang je 1 spaarpunt (€ 0,50)*.
  2. Koop je favoriete bier: Elke keer dat je een bier koopt verdien je punten. Hoe meer je geniet, hoe meer je spaart!
  3. Sparen en belonen: Wij houden het aantal punten voor je bij. Ten einde van het lopende kwartaal krijg je van ons een e-mail met daarin een voucher ter waarde van je gespaarde punten. Wissel je punten in voor directe korting op je volgende aankoop. De korting is in combinatie mogelijk met lopende acties en stapelt zich dus.
  4. Ranking: Wij houden daarnaast een ranking bij. Op het einde van het jaar kun je een VIP-status ontvangen waarbij het opvolgende jaar exclusieve beloningen, zoals unieke bierglazen, limited editie bieren, brouwerijtours, en meer te verdienen valt. Hierover meer op de VIP pagina. Daarbij zullen de top spaarders beloningen van ons ontvangen.

Waarom Meedoen?

  • Unieke bieren: Wij willen zoveel mogelijk unieke, smaakvolle bieren met jullie delen op een toegankelijke manier.
  • Beloningen:  Krijg direct hoge kortingen op je volgende bestelling en spaar voor beloningen die je nergens anders kunt krijgen, speciaal voor echte bierliefhebbers.
  • Exclusieve Toegang: Zodra je een VIP-Status hebt ontvangen, krijg jij toegang tot speciale evenementen, proeverijen en product lanceringen.
  • Community: Word deel van een gemeenschap van bierfans. Jij krijgt als eerste te horen van onze nieuwe bieren en kunt deze dan pre-orderen met 10% korting. Je kunt je aanmelden voor de groep door een mail met je naam en telefoonnummer te sturen naar vips@everythingbeers.com. We zullen je dan toevoegen aan de community. Voor meer informatie zie hier.

Speciale Aanbiedingen

Als lid van het Proef en Spaar puntenprogramma profiteer je van exclusieve aanbiedingen en kortingen. Of het nu gaat om een korting op je volgende aankoop of een speciale aanbieding op een evenement, er is altijd iets om naar uit te kijken.

Begin Vandaag Nog met Proef & Spaar

Klaar om te beginnen met sparen? Meld je vandaag nog aan en ontvang een welkomstbonus van 10 punten! Bij Everythingbeers.com spaar je altijd voor goedkoper en meer bier in de toekomst. Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief om zo op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en aanbiedingen. Wil je ons een Google Review achter laten? Klik dan hier.

Neem Contact Op

Heb je vragen of opmerkingen? Ons team staat klaar om je te helpen. Bezoek onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@everythingbeers.com

Doe mee met het Proef & Spaar puntenprogramma en ontdek de smaak van beloning. Proost op geweldige ervaringen en nog betere beloningen!

 

* exclusief verzendkosten en statiegeld

Welkom bij

Ben je 18 jaar of ouder?

Always enjoy responsibily.