fbpx

Everythingbeers.com

Laten we jullie meenemen op een reis door Craft Beer Universe. Wij pionieren voor jullie door het landschap der Rangers met finesse en uitermate zorg uitgezocht om zo een exclusief assortiment aan te bieden. Reis met onze Voyager mee en laat ons weten welke stars tot jullie favorieten behoren. 

Get social:

What to try?

Imagine Demons: Demon
Happy Demons Craft Beer

FWIW
Spartacus Brewing

Vermont Connection
Norm Brewing

12
Trappist Westvleteren

Dwarsligger
Brouwerij Vals Plat

a
BREWERY BLOG

Everythingbeers.com

Get On The Beers

Epic public service announcement!

Met trots en blijdschap wil ik jullie mededelen dat mijn webshop Everythingbeers.com officieel live is! Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost maar dan heb je ook wat, namelijk dorst! Zonder enige IT-kennis heb ik voor jullie een aantrekkelijke interactieve website neergezet waarmee jullie dorst hopelijk gelest wordt 😉.

“Anyone can drink beer, but it takes intelligence to enjoy beer” – Stephen Beaumont

Ongeveer een jaar geleden, 23 april midden in de eerste corona lockdown, ben ik van start gegaan met dit avontuurlijke craft beer project. Mijn doel is om de klant en microbrouwerijen dichter bij elkaar te brengen door een divers aanbod te doen van speciale crafts. Persoonlijk contact staat hierbij centraal. De meeste brouwerijen hebben écht een tof verhaal. Op de blogpagina van de site is hier een en ander al over te lezen.

Vanaf afgelopen herfst is de verkoop gestart voor familiare kringen en kreeg ik daar een hoop positieve reacties uit. Het was tof om velen van jullie te voorzien van kerstpakketten. De zoektocht naar brouwerijen en coole ideeën ging verder. Verder zitten er nog veel ideeën in de pijplijn en wordt met man en macht aan gewerkt om jullie met nog meer gaafs te verrassen de komende tijd.

Ik nodig jullie uit om een kijkje te nemen in de beer shop. Wie weet ontmoet je wel je nieuwe favoriete craft. Om te vieren dat de shop live is, krijgen de eerste 100 bezoekers 10% korting op hun bestelling met de code: First100. Laat je koelkast dus niet langer wachten op verrukkelijke biertjes en shop hier: https://www.everythingbeers.com/.

Vergeet ook niet om onze socials te volgen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste crafts. Cheers!

Team Everythingbeers.com – The place for all your beers!

PS: Om alvast in de weekendstemming te komen een fine geselecteerd lied voor jullie allemaal: https://www.youtube.com/watch?v=yw5xaVFol9M

POST A COMMENT

Welkom bij

Ben je 18 jaar of ouder?

Always enjoy responsibily.