fbpx

Everythingbeers.com

Laten we jullie meenemen op een reis door Craft Beer Universe. Wij pionieren voor jullie door het landschap der Rangers met finesse en uitermate zorg uitgezocht om zo een exclusief assortiment aan te bieden. Reis met onze Voyager mee en laat ons weten welke stars tot jullie favorieten behoren. 

Get social:

What to try?

Imagine Demons: Demon
Happy Demons Craft Beer

FWIW
Spartacus Brewing

Vermont Connection
Norm Brewing

12
Trappist Westvleteren

Dwarsligger
Brouwerij Vals Plat

a
BEER COMMUNITY

Everythingbeers.com

Business Registration

Everythingbeers.com

Met trost kunnen wij melden dat wij vandaag Everythingbeers.com officieel hebben geregistreerd! Met veel zin en een gezonde portie enthousiasme gaan wij de komende tijd aan de slag om dit avontuur tot een succes te maken. Het idee achter Everythingbeers.com is om een (internationale) bier community te worden waarbij de afstand tussen de microbrouwer en bierliefhebber kleiner wordt. Zo kan de brouwer zich focussen op het brouwen en heeft de klant een grote keuze uit ambachtelijke bieren die wellicht onbekend voor hem zijn. Persoonlijke service en direct contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Craft bier houdt van mij. Het is overal waar ik kom..

Als craftbierliefhebber had ik de “standaard” speciaal bieren uit de supermarkten natuurlijk al meermaals gehad. De hongerigheid naar iets nieuws rees bij mij waardoor de zoektocht naar een oplossing hiervoor begonnen was. Aangezien het aantal microbrouwerijen als paddenstoelen uit de lucht springen, leek mij dit een goede start om iets op te zetten waarbij het publiek ook kennis kan maken met deze snelgroeiende beerbooming business.

Wij gaan op zoek naar samenwerking met microbrouwerijen die ieder hun eigen unieke verhaal hebben. Dat verhaal willen wij graag aan de klant vertellen waardoor de beleving een hele nieuwe zin krijgt. Hierbij gaan wij exclusiviteit waarborgen zodat het verrassingseffect en de kwaliteitsbeleving richting de klant van hoge waarde zullen zijn. Er zijn tal van onbekende brouwerijen op Nederlandse bodem die nog ontdekt moeten worden, maar daarnaast gaan wij ook internationale crafts naar Nederlandse bodem halen.

a

Betreffende de diversiteit in bier willen wij een heel breed assortiment aanbieden. Van de traditionele Blonde Ale’s en Tripels tot aan de Dubbels en Quadrupels. Voor de lichte drinker de Witbieren, Farmhouse Ale en verschillende (Session) IPA’s en voor de wat zwaardere liefhebbers Tripel IPA, Imperial Blonde, Porter en de Russian Imperial Stouts. Naast de Core Range producten willen wij ook blijven verrassen met specials en One-Offs. Deze zullen periode afhankelijk en vaak gelimiteerd aangeboden worden. Kortom, voor ieder wat pils.

Wij hebben veel grootse plannen voor de toekomst waar we erg naar uitkijken. Deze willen wij nog even geheim houden zodat we jullie kunnen blijven verrassen. Zorg ervoor dat je niets mist, registreer je dus snel voor onze nieuwsbrief zodat jij altijd op de hoogte blijft van ons laatste nieuws.

Cheers and stay tuned!

POST A COMMENT

Welkom bij

Ben je 18 jaar of ouder?

Always enjoy responsibily.