fbpx

Everythingbeers.com

Laten we jullie meenemen op een reis door Craft Beer Universe. Wij pionieren voor jullie door het landschap der Rangers met finesse en uitermate zorg uitgezocht om zo een exclusief assortiment aan te bieden. Reis met onze Voyager mee en laat ons weten welke stars tot jullie favorieten behoren. 

Get social:

What to try?

Imagine Demons: Demon
Happy Demons Craft Beer

FWIW
Spartacus Brewing

Vermont Connection
Norm Brewing

12
Trappist Westvleteren

Dwarsligger
Brouwerij Vals Plat

a
Beer Community

Everythingbeers.com

Happy New Beer

Happy New Beer 2021!

Allereerst willen wij iedereen de beste wensen en alle geluk, gezondheid en succes toewensen voor het aankomende jaar. De feestdagen zijn voorbij en met een analyserend oog naar 2020 is er natuurlijk veel beweging geweest in het bierlandschap, met name door Covid-19. Toch beginnen wij met een gezonde portie goede moed aan een fris 2021. Wij hebben veel plannen voor het aankomende jaar gepland en hopen weer iedereen blij te maken met ons geliefde gouden goedje.

Wij hebben natuurlijk niet stilgezeten de afgelopen periode en contacten gelegd met een aantal mooie microbrouwerijen. Graag stellen wij daarom aan u voor Hooglander Bier uit Aarle-Rixtel, Graansilobier uit Groningen, Brouwerij Bolschout uit Almere, Brouwerij de Kip uit Ossenisse en Brouwerij Rodanum uit Aardenburg. Zo mogen wij dus naast brouwerijen uit Groningen, Flevoland en Noord-Brabant ook brouwerijen van Zeeland aan onze lijst toevoegen.

Ashes to ashes, dust to dust. When life’s a bitch, beer is a must.

Hooglander bier vat je bij de horens. Rasecht en innemend speciaalbier uit Aarle-Rixtel met een ruwe krachtige uitstraling met een vriendelijke geaardheid. Grootgebracht in de brouwerij en klaar om de ‘weide’ wereld in te trekken. Een kudde op een missie. Uitgezonden naar de verre uithoeken van het land om het bierlandschap te verrijken, Hooglander zet de hoeven in het zand!

Graansilo brouwt hun goud in Groningen. Dit doen ze in een silo waar maar dan 130 jaar geleden verschillende soorten graan werd verhandeld. Graansilo brouwt speciaalbier met een toegankelijke smaak. Deze toegankelijke smaak stellen zij samen met hun fans. Dit proces is onmisbaar geworden voor hun succes, want ze winnen er zelfs prijzen mee.

Brouwerij Bolschout brouwt Nederlands bier, maar wordt gebrouwen door een Belg. Met veel plezier en eigenwijsheid wordt het bier gebrouwen. In de hemel brouwen ze niet, dus doet Brouwerij Bolschout het hier. Hoop doet leven maar zonder bier geen plezier.

Brouwerij de Kip brouwt heerlijk bier in Zeeuws Vlaanderen. Zij (hobby) brouwen sinds 1992 maar zijn de laatste jaren flink gegroeid. De brouwsels met als thema de kip zijn gebrouwen met lokale mout en zijn prima te combineren met kipschotels.

Brouwerij Rodanum staat voor kwaliteit en puur genieten. Met een groet naar het verleden en een knipoog naar de toekomst brouwen we sinds 2015 eigentijdse kwaliteitsbieren. Herkenbaar met respect voor smaak en authenticiteit. Vanuit het mooie Zeeuws Vlaanderen waar de bourgondische invloed van onze zuiderburen u aangenaam zal verrassen.

Dat zijn weer een aantal bijzondere partnerships waar wij graag iets moois mee gaan opbouwen. U kunt de overheerlijke bieren van deze brouwerijen in onze webshop bestellen. De komende periode gaan wij weer opzoek naar microbrouwerijen met ieder hun eigen verhaal zodat wij u weer kunnen verrassen met nieuwe bieren.

Stay tuned for more beers news!

POST A COMMENT

Welkom bij

Ben je 18 jaar of ouder?

Always enjoy responsibily.