fbpx

Everythingbeers.com

Laten we jullie meenemen op een reis door Craft Beer Universe. Wij pionieren voor jullie door het landschap der Rangers met finesse en uitermate zorg uitgezocht om zo een exclusief assortiment aan te bieden. Reis met onze Voyager mee en laat ons weten welke stars tot jullie favorieten behoren. 

Get social:

What to try?

Imagine Demons: Demon
Happy Demons Craft Beer

FWIW
Spartacus Brewing

Vermont Connection
Norm Brewing

12
Trappist Westvleteren

Dwarsligger
Brouwerij Vals Plat

a
Beer Community

Everythingbeers.com

a

De Eerste Partnerships

Inmiddels zijn we achter de schermen druk bezig allerlei zaken te regelen voor de startup, maar daarnaast zijn we ook begonnen de eerste partnerships af te sluiten. Partnerships met keigave brouwerijen en ik moet zeggen, wat een fijne brouwers zeg! Ze komen voornamelijk uit het noorden van het land. Graag stellen wij aan u voor Brouwerij de Elfen uit Assen, Brouwerij Bluswater uit Almere, Brouwerij Artemis ook uit Almere, Baxbier Brewery uit Groningen, Grutte Pier Brouwerij uit Wyns, Brouwerij ‘t Meuleneind uit Hoeven en Rabauw Craft Beer uit Gemert.

“Beer is proof that God loves us and wants us to be happy” – Benjamin Franklin

Brouwerij Bluswater bestaat uit 3 jongens die in hun ogen de 2 mooiste hobby’s ter wereld combineren; het brouwen van bier en brandweerman zijn. Het bier dat ze brouwen wordt tussen de diensten door gebrouwen van echt bluswater. Op het moment van schrijven hebben ze 3 Core Range crafts en 1 Seasonal. Hun motte is dan ook om met hun vurige passie onze dorst te lessen.

Brouwerij Artemis maakt toegankelijke bieren met een eigen karakter, instinctief gebrouwen en beestachtig lekker. Dat is terug te zien in de stoere designs van de flessen. Ze brouwen met hun eigen hop en smaakbeleving is voor Brouwerij Artemis het topbelang. Elke slok moet smaken naar meer.

Baxbier Brewery staat bekend om zijn liefde voor spelen en experimenteren. Hun motto is niet voor niks: Seriously Playful. Het begon allemaal in 2014 door twee vrienden die in de keuken stonden te experimenteren. Inmiddels hebben ze een eigen brouwerij en proeflokaal en brengen ze naast hun Core Range ieder jaar Verrassende One-Offs and Specials uit.

Sinds 2014 brouwen Frans en Renze te midden van de Friese weilanden de heerlijkste bieren. Deze bieren, genoemd naar de beroemde Friese vrijheidsstrijder Grutte Pier. Inmiddels brouwen ze zo’n 25 verschillende bieren. In hun brouwboerderij brengen ze lokale granen, fruitsoorten en kruiden uit eigen tuin samen om unieke bieren te ontwikkelen.

De eerste geëxperimenteerde brouwsels werden door boer Jan gebrouwen in 2013. Niet veel later werd zijn zoon ook Joost ook geïnspireerd. Hun tegekke boerderij is omgetoverd tot een heuse brouwerij. Hier brouwen ze crafts van elke stijl; Blond, Dubbel, Tripel, Quadrupel, IPA, Imperial Stout, Barleywine, Bombast en meer. Daarnaast laten zij ook diverse bieren rijpen op barrels.

Ga, ontmoet en leef. Rabauw is bier voor levensavonturiers. Avonturiers die nieuwe mensen willen leren kennen, overal en iedere dag opnieuw. Avonturiers die zeggen: “kom, ga zetten en drink met mij op het vrije leven. Vertel mij jouw verhaal, ik luister“. De crafts van Rabauw zijn gebrouwen door een bonte mix aan brauwers; mensen voor wie het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging.

Nu hebben jullie kennis kunnen maken met de eerste brouwerijen waarmee we samenwerken. De komende periode gaan we opzoek naar nog meer tegekke brouwerijen.

Stay tuned for more!

POST A COMMENT

Welkom bij

Ben je 18 jaar of ouder?

Always enjoy responsibily.