fbpx

Everythingbeers.com

Laten we jullie meenemen op een reis door Craft Beer Universe. Wij pionieren voor jullie door het landschap der Rangers met finesse en uitermate zorg uitgezocht om zo een exclusief assortiment aan te bieden. Reis met onze Voyager mee en laat ons weten welke stars tot jullie favorieten behoren. 

Get social:

What to try?

Imagine Demons: Demon
Happy Demons Craft Beer

FWIW
Spartacus Brewing

Vermont Connection
Norm Brewing

12
Trappist Westvleteren

Dwarsligger
Brouwerij Vals Plat

s

Abel’s Ale Pacific IPA

Abel’s Ale Pacific IPA

Abel ‘de ontdekker’ Tasman bevoer de stille oceaan op zoek naar nieuwe werelden. Volgeladen met tropisch fruit, bloemen en specerijen wist hij zijn thuishaven Groningen weer te bereiken. Hij heeft deze Pacific IPA misschien niet zelf gebrouwen, maar hij smaakt zeker zo avontuurlijk als zijn ontdekkingen. Volgepakt met de meest verse Australische en Nieuw Zeelandse hop, met op de achtergrond een subtiele hint van Thai Dragon-Peppers is dit bier de belichaming van de ontdekkingsreizen Abel Tasman

 

Baxbier Brewery werd in 2014 opgericht door wielervrienden Jeroen Bax en Sepp Jansen. Wat uit nieuwsgierigheid thuis in de keuken begon werd al snel veel meer dan dat. Na de Kon Minder Blond volgden er vele bekroonde bieren. Naast onze vaste bieren maken we ieder jaar een aantal seizoensbieren; en zo nu en dan een special.

 

Smaak: Hop, Kruidig, Bitter, Zoet

Geur: Chocolade, Bloodsinaasappel, Fruitig

Serveren op: 6°C

Beschikbaarheid: Core Range

ABV:

7.8%

IBU:

49

EBC:

11

Inhoud:

33 cl

Untappd:

Ingrediënten:

Water, gerstemout (Pale, Cara), tarwemout, hop (Galaxy, Wai-iti, Citra, Nugget), Thai Dragon Chili’s en Gist.

Welkom bij

Ben je 18 jaar of ouder?

Always enjoy responsibily.