fbpx

Everythingbeers.com

Laten we jullie meenemen op een reis door Craft Beer Universe. Wij pionieren voor jullie door het landschap der Rangers met finesse en uitermate zorg uitgezocht om zo een exclusief assortiment aan te bieden. Reis met onze Voyager mee en laat ons weten welke stars tot jullie favorieten behoren. 

Get social:

What to try?

Imagine Demons: Demon
Happy Demons Craft Beer

FWIW
Spartacus Brewing

Vermont Connection
Norm Brewing

12
Trappist Westvleteren

Dwarsligger
Brouwerij Vals Plat

Image Alt

Bourgondisch Bierproeven 2024

Bedankt voor je komst naar het Bourgondisch Bierproeven 2024!

Jullie aanwezigheid maakte het onvergetelijk

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die het Bourgondisch Bierproeven 2024 heeft bijgewoond. Dankzij jullie enthousiasme en liefde voor bier werd het een geweldige ervaring. Jullie aanwezigheid maakte het event compleet en we hopen dat jullie net zoveel genoten hebben als wij!

Tijd voor een bedankje: 10% korting op je volgende bestelling

Als blijk van onze waardering willen we jullie een speciale korting aanbieden. Omdat jullie er waren, krijgen jullie nu 10% korting op je volgende bestelling bij ons. Het is een kleine manier om jullie te bedanken voor het maken van ons event tot een groot succes.

Hoe ontvang je je korting?

Het is heel eenvoudig om van deze aanbieding gebruik te maken:

  1. Ga naar onze shop
  2. Kies de bieren die jij lekker vind en wilt proeven
  3. Voer de code bourgondisch2024 in bij het afrekenen
  4. Geniet van 10% korting op je bestelling!
  5. Daarnaast spaar je automatisch en geheel gratis mee voor extra korting op je bestelling. Lees meer op onze Proef & Spaar Puntenprogramma pagina.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige evenementen en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media. Zo mis je nooit meer een event of exclusieve korting!

Leave us a review

Service, persoonlijke touch en unieke bieren aan de man brengen staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zouden wij dolblij worden met een Google Review. Je kunt een review achter laten  via deze link.

Nogmaals, bedankt voor jullie steun en we kijken ernaar uit om jullie snel weer te zien op een van onze evenementen of in onze webwinkel. Proost op vele meer heerlijke biermomenten samen!

Met vriendelijke groet,

Team EverythingBeers.com

 

Welkom bij

Ben je 18 jaar of ouder?

Always enjoy responsibily.